Comodo
BESPLATNI Antivirus

Kompletna zaštita od virusa i uklanjanje trenutnog virusa u roku od nekoliko minuta
Kompatibilno sa windows10 / windows8 / windows7

Zašto odabrati COMODO besplatni antivirus?

Comodo Antivirus dolazi opremljen impresivnim sigurnosnim značajkama što ga čini jednim od najboljih besplatnih antivirusnih programa u IT sigurnosnoj industriji. On uspješno štiti vaše računalo od virusa, trojanskih konja, crva, spywarea, backdoora, rootkita, adwarea i drugih infekcija zlonamjernim softverom.

Neke od sigurnosnih značajki uključuju:
  • Default Deny Approach - jedinstveni pristup usvojen od strane Comodo koji sprečava sve datoteke po defaultu od ulaska u sustav dok "ne dokažu" da su bezopasne.
  • Containment - tehnologija koja podržava zadani pristup uskraćuje "sadrže" ili "ograničavajuće" datoteke i pokreće ih u zasebnom okruženju sve dok se ne dokazuju bezopasnim, a da ne utječu na sigurnost vašeg računala.
  • Sustav prevencije upada u računalo (HIPS) - sposobnost cjelovitog praćenja vašeg računala i sprječavanja zlonamjernih napada. Upotrebljava "skup analizatora ponašanja" za provođenje pretraživanja.
  • VirusScope - druga tehnologija jedinstvena za ovaj besplatni softver za zaštitu od virusa. Ona pomaže korisnicima PC-a da poništavaju zlonamjerne promjene koje bi računala mogla zabilježiti kao rezultat zlonamjernih djelovanja.

Preuzimite Besplatno Antivirus za PC full verzija s ključem

Softver Comodo štiti vaše računalo od svih vrsta zlonamjernog softvera. Redovitim skeniranjem vašeg sustava i sprječavanjem zlonamjernog softvera u svojim "nepodobštinama" uglavnom prije (a ponekad i nakon toga) zlonamjernog softvera ulazi u vaš sustav. Besplatni softver za zaštitu od virusa (puna inačica zajedno s ključem) dostupna je ovdje za preuzimanje.